Monday, November 23, 2009

Go To Da BeaCH

final is just around da corner..this sem will end very very soon.. banyak sangat happy moment yg mungkin x akan berulang lagi & sure x bley dilupekan spanjang sem nie. memang ktorang banyak merungut, banyak membebel, banyak mengkomen, banyak memaki & banyak macam2 lagi but finally, we realize that there are many things that we learnt here in Politeknik Port Dickson in this 1st sem. macam terrrrlalu cepat mase berlalu..kn..kn..rasenye sume pown rase da same thing. sume dah bley dipanggil senior soon. haha
all bestfrens satu blok, sory x dapat join korang stay kat hostel next sem. kalau stay pown, belum tentu kite sume satu blok..adat la tu,yg bersama pasti berpisah gak kn..nak rase plak dok luar, nak try berdikari. so, utk appreciate mase2 yg ade, ktorang plan something. last sunday, on 22 nov 09 we went to da beach..!!!! hooraayy!!!

sume dah excited nak g beach nie.. x lame lepas ktorang snap pic nie, sume menggigil ketakutan. tu la...tadi over happy.dah terjumpe Mr Dog baru sume pucat muke..hhe


memang x tunggu lame lg.. sampai jew tros serbu.happy giler time ni. cuace pown memang sporting. x panas..ombak pown besar gile2. org yg plan xnak basah pown tros tukar fikiran.

x sempat kecut tangan lagi, dah geram tengok uncle aiskrim tu asik lalu jew depan mate. so..ape lagi..!? as usual,i prefer chocolate..my fav.emmm yummy..slrrpp..rosak diet!!


ayu & me; eat ice cream while looking to da future.. emm..adakah kami akan menjadi penjual aiskrim? ..oh,nope! adakah kami akan bukak kilang aiskrim..oh,nope!! maybe we just gonna be as sweet as ice creams..huwa.....huwa....huwa (perasan)

janah nak ambik gambar but we all sibuk interframe wat muke comell kat belakang dye. sowy k sayang. nak wat camne, ktorang memang comel..eheks..(perasan lagi)

made by ikin; from da top...janah, aida(me),ayu, ina & ikin. oh.......so sweet of you all!!

wahhhh....who snap this pic eaaa?? u can be a photographer la..
& i can be the model(x abis2 perasan)

this pic suppose to be da two of us..
tp ayu lupe nak zoom out balik.
so,rezeki i la......................heheh
nampak mate pown jadi la, ayu ;D

try to pose as cute as i can but .

its just me..

i am not that cute..!! (huhu)

...berangan sorang2...

pose seksi..
walaupun sebenarnye x seksi

hu............sejuk giler..
tadi time mandi x ingat dunie.
finally its time to go back..
so exhausted but trust me!!!!
we were very happy spending time together.
hope we can do that again guys..
luv u all damn much..mmuaahhh!!

daaaa..........









2 comments: