Sunday, November 29, 2009

JeRaM SeRTinG uLu

kalau aidilfitri hari tu ktorang pegi waterworld Afamosa,
aidiladha ni plak ktorang pegi jeram serting ulu..
sometimes, lebih nikmat pegi tempat yg penuh dgn kehijauan macam ni.
budget cipuut pown dah boleh puas ati..masuk free!!


lupe nak introduce sebelum ni. this is mohd haidar bin azizol, our angah.selaku driver ktorang pada hari ini..hhe
ktorang baru sampai di destinasi & dye tgh prepare stuffs yg nak dibawa masuk.


cuaca hari ni memang cun..dapat rase dada ni lapang coz hirup udara fresh. otak yg tadinyee stress coz nex 2 weeks final, berubah jadi tersangat free.
after selesai prepare, dgn semangat yg berkobar-kobar.......
jom kite serang..................!!!


memang banyak port utk mandi. kene pandai pilih la.. so, ktorang pilih port yg air dye dalam sikit & tak ramai orang. penat gak la berjalan coz kene mendaki sikit utk cari port yg baeeekk punyee.. yg tak bley bla, angah blh plak mentekedarah dulu sebelum mandi..ish2..ish



nampak tak betapa damainye suasana kat sini??
memang indah betol ciptaan tuhan..




introducing...
yg baju oren tu, mohd nazir bin azizol. my yougr brother.. yg gurl tu plak, ainur syahira binti azizol,my youngr sister & also my only gurlfren in this family.


happy sesangat!!! ;D



after agak lame berendam, nak balik dah.........
sejuk giler2...sampai pucat muke
one more person..yg baju merah tu; angah's fren.. buat mase ni still 'hanya kawan'. len kali, tak tau la..hhe
ok,dadaaa....













2 comments: