Thursday, December 3, 2009

cacing..cacing..!!

arini relax coz sume class dah abess. next tuesday dah start final..bley plak cakap relax eaa..hhe.. bukan sengaje malas stdy tp otak ni tak ready lg disebabkn fktor2 trtentu. so, ble tak stdy..dok jela depan laptop smbil makan, smbil minum, smbil tido pown ade..
tgh dok fokus gile2.. tibe2 dgr satu sound.mule2 slow,pastu makin kuat plak. me cari la dari mane dtg sound tu.rupe2nye fon yg ringing..lupe plak baru tukar ringtone len.. ;D
angah call rupenye..me pown tadah telinge layan prob negara dye sambil tu still fokus depan laptop. mati la klw dye tau me tak la dengar sgt sad story dye tue
..




pas dah abes wat2 dengar story angah tue, me continue wat hal sndiri. tibe2 trpandang plak timetable exam, tetibe rase cuak. tak bley jadi ni.!!



me switch off laptop & tros lambakkan semua notes yg patut study. baru bukak 1st page, dah start pening kepale. mane taknye, course yg me ambik len sikit. me ambik diploma of science secretary. antare subject yg letih ckit..; shorthand & trengkas.



ha..ni la shorthand. atau panggilan yg lbey familiar; tulisan cacing!! hhe.. btol kn..?btol2 macam cacing kn..?? every stroke or cacing ade meaning someword la.



ni plak trengkas..lbey kurang jew kn.. but shorthand related to english words, trengkas plak malay.. ape pown, cacing2 gak.

sometimes macam nak muntah tgk cacing2 tu tp once kite dah start faham, sumenye jadi interesting. macam 1 lagi subject; typing. jangan tak caye plak klw me cakap me dah bley typing depan laptop tanpa tgk keyboard. 1st tak caye gak bley wat tp lame2 dah makin expert gak..hhe. tp kuiz speed slalu kantoi gak. skadar typing tak tgk keyboard pown tak cukup gak. speed typing kene jage. tu part yg paling nervous skali nak final ni.

thats all..thanks for viewing.dadaaa...

No comments:

Post a Comment