Saturday, December 5, 2009

Exhausted..!!

Yesterday mak yah, my mom's sis buat kenduri kecil2an utk anak laki dye yg nak berkhatan next fridy. awal pagi family me dah amek kat poli & ktorang terus gerak ke kg kolam kat serom, muar.
ni la pic yg sempat snap utk korang;







main2 dgn anak cine..hhe. tak la. this is farihin my cousin, anak pak uteh. comey kn...macam cine kn..?? suke sakat dye tp dye diam jew.. geram!!




macam biase, photographer ade kat mane2 jew..





dalam happy2 ingat gak kat orang yg tgh sdey.. balik jew dari rumah mak yah, ktorang terus ke hospital pusrawi, KL. this is Danish or yg slalu ktorang panggil Adam, only 2 years old. our cousin, anak mak su.. almost 2 weeks dye dok dalam ICU disebabkan lung's infection. kesian sgt tgk budak sekecil ni dah terpakse tanggung sakit yg camtu. skrang dah better coz Bfore this dye pernah brgantung pd mesin pnyambung hayat..kite same2 la doa utk dye :(





ktorang sampai rumah dalam kol 1 pg. pg td plak terpakse bangun awal pg mownink coz me ade appoinment kat hosp colombia seremban..cian ayah, penat yg semlam pown tak hilang lagi.hrni drive lg. balik dr hosp dah nak tghri, ktorang terus gi due knduri kawen plak..kwn ayah yg invite.



late eve sampai umah. sume amek can terbongkang atas katil. plus hari hujan je hrni.. tido mati semenye,bls dendam tak cukup rest!!
baru jap td teman andak gi bli barang. pastu dye blikan coklat. kecik je cklat dye. dye ckp, mane blh besar2, kan diet. alasan!!


ni ha cklat tu..tak kesah la kecik ke besar, me balun jew.asalkan coklat, my fav.. yummy2..


tu la yg jadi due hari ni..btol,penat gler..k la, nak gi tido. ptg esk nak balik poli dah.2 weeks bfore cuti sem..wish me luck for final.dadaa ;D

No comments:

Post a Comment