Monday, December 14, 2009

SaYoNaRa

Last Friday, budak marketing dah last paper sem ni.. oley krn diorang pown dah nak bla, puas la me pujuk diorang ajak lepak pantai. slalunye bukan men x sabar lg. tp jumaat tu sume lemau, bagi mcm2 alasan.
first memang dah give up, pastu nampak mcm ade harapan me try lg. kali ni nak plak.. konpiuusss btol la budak2 ni
.


ni muke yg liat sgt nak pegi. kiri, janah(my sayang..hhe) kanan,ikin(my 2nd sayang..haha) so nak bg fair, me dok tengah2. pastu payung gune sorang2..huwa2




ktorang gi dgn akak2 senior skali. diorang dah semangat nak mandi walau pown paper diorang blom abes(mcm me gak la ;D)


dari kiri; kak tika, kak pinaz & ina..eh silap..ina ade name baru; acikneena..hhe acikneena nie classroom me..muke2 blom abes paper tp wat2 mcm dah abes..hhe







ade lg yg ikut tp takde pic.. kak syam, kak ana, kak syud, ayu & yana..sume budak aras 2. akak2 senior ckp berat nak tinggalkan sem ni coz ade ktorang yg otak tak siap ni kat aras 2..memang always happening.haha

yg tak bape sedap, baru jew ktorang sampai pantai ikin dapat mesej dr abang dye ckp nak ambik time tu gak.. sume shock. tp ape bley wat..dye terpakse g gak. bubye ikin, jumpe nex sem

time me tgh wat entry ni, aras 2 ni tgh silent jew. janah, ikin, yati, kak syam dll ramai dah yg chow.. sume dah free kat umah. tak dengar lg janah menjerit mintak diselamatkan dari encik2 kucing yg suke merayap kat aras ktorang ni. tak dengar lg pelat2 ikin time dye ckp. tak dengar lg yati cakap kuat & nyanyi kuat2. tak dengar lg kak syam nyanyi2 sambil melenggang kangkung..

me pown dah x sabar nak blk.. barang dah packing. rabu ni,bye2.

friday tu before lewat petang me terpakse tinggalkan diorang dulu kat pantai coz me & ayu mesti gerak ke rawang, umah ayu. saje ikut dye balik, nak g round2 & shopping.. pasal tu, nex time kite story. skrg penat sgt & i really need rest.

dadaa..

2 comments:

  1. emm..
    pnjg nye ntry..
    but nice pic..

    btw thx drop kt my page..
    nice blog here..
    keep up..

    ReplyDelete