Friday, January 22, 2010

KeHaPPyaN YaNG MeRaBaKKaN PoKeT Gua..

awal2 sem lagi dah keluar pegi PD. lepak balik dgn member2 sem lepas. tapi tak sume yg pegi. half jew..

aku, janah, ina & ikin. pegi makan2, shopping, karaoke, lepak2, jalan2..
memang muke2 suke buang mase ni..haha

lame dah ni..2 minggu lepas.
bz cikit, baru dapat post sakarang..

ade assignmen nak kene submit nexweek.
so, just enjoy da photos..

dadaaa.. ;D




















Saturday, January 16, 2010

17 HaRi SeLePaS PeRisTiWa

baru pagi semalam teringat umah
petang semalam satu family datang umah sewa
hantar tilam, hantar moto..
pastu diorang ajak kuar plak
cari almari..
almari kat umah sewa tak muat

lepas pegi beli almari,
pegi melantak kat pizza.
emmm...
seronok dapat makan satu meja dgn family













tak pegi mane2 dah..
singgah kedai beli barang sikit
pastu diorang tros gerak balik umah..

hidup mesti diteruskan..!!
tu je..dadaa...

Friday, January 15, 2010

CiTeR BaRu

Ready utk hari baru..!! ;D

hari ni tak plan ape-ape
tak tau nak buat ape..

hari khamis hari tu keluar dgn janah, ina & ikin..
bayak giler ambik gambar
tp syg USB cam lupe nak bawak
later la update pasal tu

hari isnin nie dah start study blk
excited ade..
nervous ade..

stay luar this sem
kire ok la
starting macam kekok sikit
housemates budak2 kelas yg tak bape rapat pown sebelum ni
after beberape hari,
kitorang dah agak kamceng la.
baru malam tadi tgk citer sedih sambil gelak2 dgn diorang..
hhe camne la gelak tgk citer sedih..??!!

malam tadi lagi giler..
maklumla tgh datang bendera jepun ni
tgh2 malam teringin plak nak makan coklat
tgk iklan coklat pown meliur
macam mengidam la plak..huhu
geng2 rumah dah tak sedap duduk
diorang terrjangkit ngidam gak
terus call member diorang mintak tlg belikan coklat
time tu gak melantak coklat same2

tak tau ape citer kat rumah ..
ikut plan, ude nak kawin
maybe dalam bulan 3,4 ni kot
hari tu borak ngan adik dalam fon
tibe2 dye cakap ntah2 angah nak join skali kenduri kawin dhn ude
?????
biar betol..!!??
angah tak sound pown
sealu aku yg tau dulu
tak boleh jadi ni..
aku pown sms angah
"dgr2 ko nak kawin sekali dgn ude?
ape citer ni?"
tunggu punye tunggu
kuang ajo punye angah..!!
tak penah sebelum ni tak reply mesej
angah pown nak pindah sabah dah..
taknak g sorang la tu
nak bawak bini skali
ceh..!!

setelah begitu lame sekali tak update
ni jelah nye..hhe
dadaa

Monday, January 4, 2010

MenSumbang SuaRe

boring betol tinggal sorang2 kat rumah hari ni. adik2 dah start skul, ibu ayah keje, abg2 dah balik rumah masing2 petang semalam. sunyi giler dah rumah ni..

hari tu time angah ade, pegi karaoke.. macam biase la,perkara wajib tu. nak tgk movie tp tak sempat plak.

tak banyak taip hari ni, takde mood. so, tengok gambar jela. gambar time ktorang pegi karaoke hari tu. karaoke tengah malam; pukul 11 sampai 1 pagi.








siap posing wat2 tido lagi.. angah la ni,wat idea bengong..!!





ni diorang wat2 sedih time andak nyanyi lagu 'egokah aku-wali'
tak bley bla...!!!




memang best sesekali dapat lepak2 dgn adik-beradik sendiri. baru dapat tahu hari ni, angah kene transfer ke sabah. bulan 2 ni dye caw.. susah la nak lepak2 lagi macam selalu.
ape2 pn, gud luck utk dye. smoge cepat naik dari assistant manger ke manager plak. gaji bertambah boleh slalu2 belanje aku. ha..!! tak pown, cepat2 la kawin. aku nak jugak ade anak buah baru.hhe

dadaa...