Monday, January 4, 2010

MenSumbang SuaRe

boring betol tinggal sorang2 kat rumah hari ni. adik2 dah start skul, ibu ayah keje, abg2 dah balik rumah masing2 petang semalam. sunyi giler dah rumah ni..

hari tu time angah ade, pegi karaoke.. macam biase la,perkara wajib tu. nak tgk movie tp tak sempat plak.

tak banyak taip hari ni, takde mood. so, tengok gambar jela. gambar time ktorang pegi karaoke hari tu. karaoke tengah malam; pukul 11 sampai 1 pagi.








siap posing wat2 tido lagi.. angah la ni,wat idea bengong..!!





ni diorang wat2 sedih time andak nyanyi lagu 'egokah aku-wali'
tak bley bla...!!!




memang best sesekali dapat lepak2 dgn adik-beradik sendiri. baru dapat tahu hari ni, angah kene transfer ke sabah. bulan 2 ni dye caw.. susah la nak lepak2 lagi macam selalu.
ape2 pn, gud luck utk dye. smoge cepat naik dari assistant manger ke manager plak. gaji bertambah boleh slalu2 belanje aku. ha..!! tak pown, cepat2 la kawin. aku nak jugak ade anak buah baru.hhe

dadaa...

2 comments:

  1. lame gile x spent time wif family.. urghh..

    ReplyDelete
  2. try la spen time ngan family..takde yg lg hpy dr tu. ;D

    ReplyDelete