Sunday, August 8, 2010

Kegumbiraan : 99.99% today

Assalamualaikum.. ^^

Study : Dalam ofis, minggu ke 7 praktikal. Sometimes bosan sampai terpaksa pegi mintak keje. Sometimes banyak sangat keje sampai x cukup tangan. Sometimes mengantok sangat2 sampai mata asik tengok jam je. But now tengah relax layan fb & update blog yg dah lame berhabuk.

Life : Alhamdulillah. Better than just 'OK'. sebab tu la boleh ade mood tibe2 nak update ni kot. Banyak yg berubah, banyak sesangat.. mungkin dah banyak yg aku rase, sebab tu aku rase semakin matang dari hari ke hari. Dah sampai ke tahap nak muntah utk ambik pot tentang problem yg entah bile nak selesai. But setiap apa yg terjadi ada hikmahnya. Maybe sebab tu aku lebih banyak berdiri atas kaki sendiri sekarang. Still fighting 4 life.

Freinds : Rindu kat sume member2 sekarang. yg kat Lahad Datu,Sabah; baru dapat contact2 dgn diorang balik kebelakangan ni. Credit to fb..haha. Yg kat Tawau, Sabah; baru hari ni diorang add aku. Nak nangis bile tengok pic2 kat fb. rindu sesangat. yg kat Tembangau,Pahang; sume mendiamkan diri. Beberapa je yg still contact kadang2. Poli sem 1; still contact cume dah jarang. mish them too. emmm.. poli sem 2; fb..

Love : Get knowing someone.. No confirmation yet. But i'm happy (^_^)

No comments:

Post a Comment