Wednesday, October 27, 2010

Bad News

Kak ipar baru keguguran..
Tak jadi dapat anak buah baru.

(-_-)

Kita hanya mampu merancang,
Allah yang menentukan.

Wednesday, August 18, 2010

can't lie to myself

Took me wif his BMW.
Bought me a watch. A good one.
Spent money when we were shopping together.

aku dah termakan budi sebelum sedar aku tak boleh nak sesuaikan diri dengan dye walaupun aku dah cube sangat2. kalau la aku ni pisau cukur..., kaki kikis, aku sedang berada dalam keadaan yg paling selesa yg tak pernah dapat aku bayangkan sebelum ni.

But i'm not..!! All dat cannot make me happy. Now i can only give myself another try to 'fit in'. May God open my heart for him.

p/s : i'm very sorry. (-_-)

Thursday, August 12, 2010

(-_-)

Same mistake everytime...??? This can make you a history my dear. So, be very very very carefull. Planning to not answer your call tonight..!!

p/s : i hate u today

Tuesday, August 10, 2010

GooD NeWs



"ude dah nak jadi ayah"

dah lama tak dengar berita gembira macam ni. aku nak dapat anak buah yang ke-3 tak lama lagi. dah lame rumah tak riuh dengan baby. congrates to ude and his wife. siap aku yang demand nak anak buah kembar. ^^ cannot wait..........

p/s; sometimes i just dont feel right about him..emm..

Monday, August 9, 2010

Ramadan Mubarak

A day before Ramadan ^^. Sekejap je mase berlalu, dah nak puase. Akan ada sikit perubahan utk puase tahun ni but i'll just go through it. Ambik chance ni nak buang balik kilo2 yg dah naik akibat stres terlampau sebelum ni. Tapi x lupe jugak nak rebut pahala2 bonus sepanjang puase ni. BTW, Ramadan Mubarak utk semua.!!

p/s; Declare.?? Hati cakap "suke", minda cakap "entah la", mulut cakap... "maybe it is too early" errmmm so, not yet maybe. that's final..