Wednesday, August 18, 2010

can't lie to myself

Took me wif his BMW.
Bought me a watch. A good one.
Spent money when we were shopping together.

aku dah termakan budi sebelum sedar aku tak boleh nak sesuaikan diri dengan dye walaupun aku dah cube sangat2. kalau la aku ni pisau cukur..., kaki kikis, aku sedang berada dalam keadaan yg paling selesa yg tak pernah dapat aku bayangkan sebelum ni.

But i'm not..!! All dat cannot make me happy. Now i can only give myself another try to 'fit in'. May God open my heart for him.

p/s : i'm very sorry. (-_-)

Thursday, August 12, 2010

(-_-)

Same mistake everytime...??? This can make you a history my dear. So, be very very very carefull. Planning to not answer your call tonight..!!

p/s : i hate u today

Tuesday, August 10, 2010

GooD NeWs



"ude dah nak jadi ayah"

dah lama tak dengar berita gembira macam ni. aku nak dapat anak buah yang ke-3 tak lama lagi. dah lame rumah tak riuh dengan baby. congrates to ude and his wife. siap aku yang demand nak anak buah kembar. ^^ cannot wait..........

p/s; sometimes i just dont feel right about him..emm..

Monday, August 9, 2010

Ramadan Mubarak

A day before Ramadan ^^. Sekejap je mase berlalu, dah nak puase. Akan ada sikit perubahan utk puase tahun ni but i'll just go through it. Ambik chance ni nak buang balik kilo2 yg dah naik akibat stres terlampau sebelum ni. Tapi x lupe jugak nak rebut pahala2 bonus sepanjang puase ni. BTW, Ramadan Mubarak utk semua.!!

p/s; Declare.?? Hati cakap "suke", minda cakap "entah la", mulut cakap... "maybe it is too early" errmmm so, not yet maybe. that's final..

Sunday, August 8, 2010

Kegumbiraan : 99.99% today

Assalamualaikum.. ^^

Study : Dalam ofis, minggu ke 7 praktikal. Sometimes bosan sampai terpaksa pegi mintak keje. Sometimes banyak sangat keje sampai x cukup tangan. Sometimes mengantok sangat2 sampai mata asik tengok jam je. But now tengah relax layan fb & update blog yg dah lame berhabuk.

Life : Alhamdulillah. Better than just 'OK'. sebab tu la boleh ade mood tibe2 nak update ni kot. Banyak yg berubah, banyak sesangat.. mungkin dah banyak yg aku rase, sebab tu aku rase semakin matang dari hari ke hari. Dah sampai ke tahap nak muntah utk ambik pot tentang problem yg entah bile nak selesai. But setiap apa yg terjadi ada hikmahnya. Maybe sebab tu aku lebih banyak berdiri atas kaki sendiri sekarang. Still fighting 4 life.

Freinds : Rindu kat sume member2 sekarang. yg kat Lahad Datu,Sabah; baru dapat contact2 dgn diorang balik kebelakangan ni. Credit to fb..haha. Yg kat Tawau, Sabah; baru hari ni diorang add aku. Nak nangis bile tengok pic2 kat fb. rindu sesangat. yg kat Tembangau,Pahang; sume mendiamkan diri. Beberapa je yg still contact kadang2. Poli sem 1; still contact cume dah jarang. mish them too. emmm.. poli sem 2; fb..

Love : Get knowing someone.. No confirmation yet. But i'm happy (^_^)